top of page
  • Yazarın fotoğrafıexotrky

EXO Suho Kendi Başına Bir Stil Yıldızı


EXO'daki gençler K-Pop'un tartışılmaz kralı olarak kalmaya devam ediyor. Grup olarak her daim uyumlu ve göze çarpan tarzlarla görünürken, bu dokuz üyeli grubun her üyesi moda konusunda kendi eşsiz sezgilerine sahipler. Örneğin, Kai abartısız-şık bir tarzı tercih ederken, Chanyeol'ün neredeyse tüm tarzı en son çıkan yeni sokak modası parçalarından oluşuyor. Ama bir üye kendi başına tarzıyla bir yıldız olarak ortaya çıkar, değil mi? Suho.

Dün, 27 yaşındaki şarkıcı diğerlerinin önüne geçerek tek başına Roma, İtalya'da düzenlenen Bulgari etkinliğine katıldı. Gece için özel dikim ferah allık pembesi bir ceket, siyah, düğmeli bir gömlek ve şal deseni baskılı boynunun etrafına gevşekçe sarılmış bir fular tercih etmişti. İnce süslere sahip siyah bir pantolon ve şık bir şekilde ayak bileğine oturan bir ayakkabı giydi. Ellerinde? Bulgari B.zero1 koleksiyonundan bir dizi şık gümüş yüzük onun keskin görünüşüne farklı bir üslup katmış.

Bu Suho'nun ilk defa dikim üzerine daha uçarı bir tutumda uzmanlaşması değil. O sık sık alışılmamış detayları kıyafetlerinde işliyor, daha klasik tercihlerinde bile. Bu ayın başlarında Prada limon yeşili bir ceketi, önünde büzgüleriyle tamamlanmış Miu Miu bir gömlek ve bunun altına Prada marka bir boğazlıyla beraber tercih etti. Aralık ayına dönersek, o eflatun önden düğmeli bir gömleği altından leopar desenli bir parça ile beraber kullanarak bu görünümün de güzel bir şekilde üstesinden geldi.

En sıradan anlarında bile kıyafetlerinde farklı bir şeyler göze çarpıyor; örneğin bu sahilde giyme havasına sahip tişörtü taktığı pembe şapka ile farklı bir seviyeye çıkarıyor.

Suho'nun ilgi çekici erkek giyim görünüşleri yaratmaya meyilli olduğu oldukça açık, bunlar risk alırken aynı zamanda da tamamen giyilebilir ama kaldırması/taşıması güç parçalardan oluşuyor.

Fotoğraflar için;

• https://www.instagram.com/kimjuncotton/

*Lütfen haber linkini hesaplarınızdan paylaşmayı unutmayın!!

88 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page