top of page
  • Yazarın fotoğrafıexotrky

EXO Neden Hyung Olarak Xiumin'e Sahip Olduğu İçin Şanslı


Jenerasyonun en büyük hyungu için bir ödül olsa EXO Xiumin'in bu ödül için hakkıyla en güçlü aday olacağına eminiz. Onu yeterince takip ederseniz bu şekilde tanınmasının sebebinin bias tutmak olmadığını anlarsınız. Ama EXO-L olarak ne kadar zaman geçirdiğiniz canınızı sıkmasın sakın, çünkü her yeni albüm döneminde Xiumin bebeksi yüzü ve alışılmışın dışında olan ve iyi şeyler için kullandığı hyungluk özellikleriyle bunu size gösteriyor.

Görüyorsunuz, Xiumin gibi bir hyungsa sahip olabildikleri için EXO'nun genç üyelerinden biri olmak çok şanslı bir durum ama ne yazıkki bizim buna sahip olma şansımız sıfır. Ama bu da sorun değil. Bir hayran olarak imkansızın peşinde koşmak bizim işimiz. Ve biz EXO'nun en büyük hyung olarak Kim Minseok'a sahip olmasının mükemmelliklerini içeren bir liste yaparak sizinde aynı duyguları hissetmenizi sağlayacak kadar cömertiz. Bizimle beraber uzaklardan istediğiniz kadar kıskanmakta serbestsiniz.

O her zaman sabırlı olan kişi

Xiumin üyeleriyle dengeli bir ilişkiye sahip olabilmek için çok çalıştı. O üyelerin onunla uğraşmalarına izin verip kolayca sinirlenmemeye çalıştı. Üyeleri mutlu oldukları ve eğlendikleri sürece onlara günün zamanlarını ayırdı. Hayır, ağlamıyoruz-ağlıyorsunuz!

O üyelerin güvenebileceği biri

Bu hyung sen zor zamanlar geçirirken seni asla bırakmaz. O anlayan, dinleyen ve zor zamanlarında üyelerinin ağladıkları bir omuz olan biri. Burada bundan daha iyi hissettirecek bir şey var mı?

O diğerlerini önemseyen ve onlara karşı düşünceli

Üyelerini 1. önceliği olarak görüyor. Şovlarda daha az önce çıkmayı, yiyecek başka yemek kalmamasını ya da bir yarışta sonuncu olmayı önemsemiyor. Onun kalbi bu kadar büyük. Gerçekten de Minseokkie gibi başka biri yok!

Desteğini göstermekten asla geri kalmıyor

Ne zaman bir grup ya da solo proje olsa, o her zaman söylenebilecek en güzel sözlere sahip ve onları kişisel olarak desteklemek için çaba sarf ediyor. Her arkadaş bunu yapamaz ama Xiumin'in diğerlerinden farklı olarak düşünün.

O hem bir hyung hem de en iyi arkadaş

Bu EXO üyelerinin koşabileceği ilk kişi olduğu anlamına geliyor, onlara doğallıkla destek çıkan ve paylaştıkları geçmişleri sayesinde onları iyi tanıyan kişi. Arkadaşlık Xiumin'in üyelerine karşı olan sonsuz sevgisini ve onlarla yakınlığını tanımlamak için yeterli bir kelime değil. Buna kardeş sevgisi deniyor ve biz 8 üyenin de bunu hissedebildiğine eminiz.

EXO üyeleri aynı kandan olmayabilir ama Xiumin için -bizim için- EXO paylaştıkları gerçek kardeşlik sayesinde birler. Dünyanın en iyi hyunguna, EXO'yu onlardan başka kimse yokmuşçasına sevip önemsediğin için teşekkür ederiz. Onlar Şanslı Olanlar(Lucky One-s)

.

149 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page